GPS-tocht door de binnenstad van Arnhem

Bij deze GPS-tocht door Arnhem is inbegrepen:

    • Begeleiding en instructie
    • Gebruik GPS
    • 1 consumptie p.p.
    • Duur programma: 3 uur

Prijzen:

€23,60 pp (min. 15 personen)
€22,40 pp (min. 60 personen)
€21,20 pp (min. 120 personen)

8 t/m 14 personen: 15 x € 23,60 (minimum bedrag voor 15 personen)

De prijzen van dit groepsuitje in Arnhem zijn inclusief 21% BTW en exclusief € 18,15 reserveringskosten en zijn geldig tot en met 31 december 2019.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

GPS-tocht door de binnenstad van Arnhem

Met een supermodern GPS-toestel navigeer je moeiteloos te voet door de stad. Deuren worden voor je geopend die voor anderen gesloten blijven. Ondertussen lukt het jou en je groep ook nog om raadselachtige opdrachten op te lossen tijdens deze GPS-wandeling. Hierdoor vind je ook de volgende hotspot van de stad.

De satelliet is de stadsgids

    De satelliet is je gids tijdens deze actieve GPS-wandeling door het centrum. Onderweg kom je langs de mooiste plekjes van de stad. Houd tijdens de GPS-wandeling dus niet alleen de GPS maar ook de omgeving in de gaten! Je moet zelf de juiste coördinaten vinden. Bij elk coördinaat moet je een vraag oplossen en met dit antwoord kun je het volgende coördinaat berekenen. Maar ben je ook sneller dan de concurrent? Wie strijkt er met de eer? Lukt het jouw team om samen te werken en blijf je stressbestendig tijdens de GPS-ontdekkingstocht? Op het eindpunt wordt de balans opgemaakt onder het genot van een drankje. Een actief en cultureel spel voor jong en oud!

Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!